5 Ağustos 2017 Cumartesi

Dr Gürkan Kubilay 1 Haftada 5 Kilo - Gürkan Kubilay Diyet Listesi

Ülkemizin en ünlü diyet uzmanları arasındadır. Son zamanlarda spor analizleri yapsada, daha çok obezite, fazla kilo ve düzenli beslenme konularında çeşitli araştırmalar yapmıştır. Yiyerek zayıflamanın en büyük savunucuları arasında olan ünlü diyetisyen ile sağlıklı bir şekilde kilo verebiliyorsunuz. 

Bol yemek yiyerek ve hiçbir şekilde aç kalmadan kilo verdirmeyi başaran Dr. Gürkan Kubilay’ın 1 hafta 5 kilo verdiren diyeti oldukça şaşırtıcı. Kendinizi kesinlikle diyet yapıyormuş gibi hissetmeyecek ve aynı zamanda fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız. 

Bu mükemmel diyet listesini yazımızda bulabileceksiniz. Bu kapsamda Dr Kubilay Gürkan Diyet Listesi ile hızlı kilo vermenin keyfini yaşayacaksınız.Tıp Fakültesi iç hastalıklar uzmanı eğitimi alan Kubilay, Pekin’de de akupunktur belgesi halmayı hak kazanmıştır. Diyet alanında 20 yılı aşkın süredir çeşitli çalışmalar yaparak ün kazanan Doktor Gürkan Kubilay ile kilo vermek çok keyifli bir hale dönüşmüştür. 

Diyet konusunda çok sayıda hastaya destek olan ünlü diyetisyen her zaman için dilediğiniz kadar yemek yemeyi ve insülin dirençlerini yükseltmeyi önermiştir. Gürkan Kubilay’ın tüm diyet lsitelerinin en temel farklı haftalık olarak 1-2 öğünde hastalarını özgür bırakmasıdır. Bu öğünlerde diyet yapanlar özgürce yemek yiyebiliyorlar.

Dr Gürkan Kubilay 1 Haftada 5 Kilo

Dr Gürkan Kubilay’ın bu iddialı diyet listesini açıklayalım istiyoruz. Bu kadar yemek tüketirken nasıl kilo veriyor olacağım diye düşünmeyin. Siz sadece deneyin ve sonucu görün. Bu nedenle doktor kubilay gürkan diyet listesi sizi hem doyuracak, hem de kilo verdirecektir. Sizde doktor kubilay gürkan diyet listesi ile hayel ettiğiniz ideal kiloya kavuşabilirsiniz.

1.Gün

Kavaltıda yağsız beyaz peynir, salatalık, domates, 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz 1 fincan çay içebilirsiniz. Ara öğünde taze 1 adet meyve, öğle yemeğinde çorba, salata ve 1 dilim kepek ekmeği ve de aşam yemeğinde zeytinyağlı herhangi bir sebze yemeği, bol salata ve cacık tüketebilirsiniz.

2.Gün

Sabah kahvaltısında yağsız süt ve yulaf gevreği, ara öğünde bitki çayı ile kepekli diyet büskivisi, öğle yemeğinde sürpriz kaçamak izni ile her şeyi yiyebilirsiniz. Ara öğünde yine bitki çayı ve light bisküvi, akşam yemeğinde de kuru fasulye ve bulgur pilavı ile zengin bir menü ile günü bitirebiliyorsunuz.

3.Gün

Güne mısır gevreği, çay ve haşlanmış yumurta ile başlıyorsunuz. Ara öğünde taze elma yiyor ve öğle yemeğinde yoğurt ve de pırasa yerken ara öğünde1 adet elma, akşam yemeğinde ise salçalı biftek ve bol salata yiyebiliyorsunuz.

4.Gün

Dördüncü güne geldiğimizde Dr. Gürkan Kubilay’ın önerdiği 7 günlük diyet listesi etkisini göstermeye başlıyor olacaktır. Dördüncü günde kahvaltıda tuzsuz ve yağsız peynir, salatalık, domates, kepek ekmek ve de şekersiz çay içebiliyorsunuz. Öğlen kepekli makarna ve yoğurt, akşam ise barbunya pilaki ve salata yiyebiliyorsunuz. Ara öğünlerde elma yemeye devam edeceksiniz.

5.Gün

Peynirli omlet, maydanoz ve çay ile güne başlıyorsunuz. Öğle yemeğinde özgür ve free bir şekilde yemek yiyebileceksiniz. Akşam ise buğulama balık ve roka salatası ile günü tamamlıyorsunuz. Ara öğünlerde elma tüketebilirsiniz.

6.Gün

Sabah süt ve yulaf gevreği, öğlen peynirli yeşil salata ve sebze çorbası, akşamda sebze yemeği ve bulgur pilavı ile açlığınızı gideriyorsunuz.

7.Gün

Süt ve mısır gevreği ile kahvaltınızı yapıyorsunuz. Öğle yemeğinde yoğurtlu ıspanak ve akşam yemeğinde de bol salata ile birlikte sebze yemeği yiyebileceksiniz. Diyet boyunca bol spor egzersizleri yapmanız faydalı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder