5 Ağustos 2017 Cumartesi

Bitkisel Yollarla Kalıcı Zayıflama Yöntemleri - Maydanoz Kürü Tarifi

Zayıflamak için düzenli spor yapmak ve diyete ihtiyaç duyulacaktır. Zayıflamak için kararlı olmalısınız. Bura da Bitkisel zayıflama yöntemleri uygulanacaktır. Her ilaçta olduğu gibi bitki çaylarında da dozaj çok önemlidir. Fazla kilolarınızdan aşırı derece de şikâyetçiyseniz zayıflama yöntemleri aranmaktadır. Birçok yöntemi denemek yerine size en iyi yöntemi bulmalısınız.

Tavsiye edilenden fazla içilmemelidir. Bitkisel Zayıflama yöntemleri arasında yer alan Atkuyruğu bitkisi idrar sökücü olarak kullanılmaktadır. Bitkisel Zayıflama metotları genellikle bitkilerin kaynatılması şeklinde olmaktadır. Bitki çayları tüketilme kurallarına uyulması gerekmektedir. Zayıflamanıza yardımcı olacak bitkisel zayıflama yöntemlerinden sinameki, nane ve rezenenin karışımı ile yapılan bir bitki çayıdır. Sinemaki tek olarak ta bitkisel çay olarak ta tüketilmektedir.

Zayıflamak için metabolizmanızın hızlı çalışması gerekmektedir. Bağırsaklarınızda kabızlık gibi sorunlarınız oluşuyor ise bu sorunları da gidermek gerekir. Sindirim sorunlarını gidermek için kekik kullanılır. Kekik metabolizmayı hızlı çalıştırmaktadır.

Bunun için bir su bardağının içine 1 çay kaşığı taze kekik karıştırınız. Kekiği kurutulmuş olarak kullanacaksanız bir su bardağına yarım çay kaşığı kekik ilave etmelisiniz. Karışımda kullanacağınız su sıcak olmalıdır. Bu karışımı 15 dakika kadar bekletiniz ve daha sonra içebilirsiniz. Bitkisel çayları zayıflama amacıyla kullanırken sağlığınız içinde çok uygun olur.

Biberiye bitkisi sindirimi düzenleyerek kan dolaşımını hızlandırmaktadır. Biberiye bitkisini büyük bir fincana 2 çay kaşığı atınız. Daha sonra suyla kaynatıp 15 dakika bekledikten sonra tüketebilirsiniz. Biberiye bitkisini yemeklerden sonra da kullanabilmektesiniz. Maydanozu kaynatabilir veya çiğ olarak ta yiyebilirsiniz.

Maydanoz vücuttaki ödemin atılmasına yardımcı olur. 2 yemek kaşığı limon suyuna 15 adet maydanoz sapını ezerek yarım bardak suya katın. Daha sonra bu karışımı 15 gün devamlı olarak sabah yarım bardak olarak tüketin. Bu 15 günlük süreyi sakın uzatmayın.

İlaçlarla yapılan zayıflama yolları kişilerin sağlıklarının bozulmasına neden olmakta hatta ölümlere kadar yol açmaktadır. Bitkisel zayıflama yöntemlerinin belli bir sınırlamaları ve yan etkileri olmaktadır. Evde yapacağınız doğal zayıflama yollarıyla vücuttaki yağları eritebilirsiniz. Kilo vermek vücudun hareketlerine bağlıdır. Hareketli olmayan vücut yağları eritemez ve kilo almaya başlarsınız. Hareket yaparak zayıflamak için erkekler 2300 kalori ve bayanlar için 1800 kalori harcamaları gerekmektedir.

Kilo almanıza neden olan besinlerin tüketilmesini ya azaltacaksınız ya da kaldıracaksınız. Şeker, karbonhidrat ve yağlar yüksek kaloriye sahip olmalarından dolayı azaltıp ya da yeme alışkanlığınızdan çıkarmanız gerekecektir. Zayıflama yapayım derken sıvı tüketimine çok dikkat etmelisiniz. Günde 2 litreden az olmamakla beraber suyu eksiltmeyin. Böbrekleriniz vücutta su azaldığında hasar görebilir. Diyet yapılırken sıvıyı yani suyu azaltmayın, bu nedenle zayıflayım derken canınızdan da olabilirsiniz. Besinlerinizi seçerken de çok dikkat etmek gerekir.

Sarı kantaron otu depresyonu azaltmak için kullanılır. Fazla uyuma gibi sorunları olan kişiler kullanmalıdır. Zayıflama kürlerinin hazırlanmasında etkili olan diğer bir bitkide soğandır. Birçok kadınlar tarafından zayıflamak amacıyla kullanılmaktadır. Soğan kürünü şu şekilde hazırlayabilirsiniz. Kırmızı ve mor soğan kullanmayın. Beyaz soğan daha iyi gelir. 2 adet soğanı dörde bölünüz.

Bu soğanları tencere boşaltıp içine 4 su bardağı su ilave ediniz. Daha sonra 10 dakika kadar kaynatınız. Bu karışımı sabahları aç karına 15 gün boyunca içmelisiniz. Soğan kürü vücuttaki toksinleri de atmaya yardımcı olmaktadır. Çörek otu da zayıflamak için en uygun bitkidir. Çörek otu ölümden hariç her şeye iyi gelmektedir. Karaciğer yağlanmasının önüne çörek otuyla geçilebilir. Çörek otunu yemeklerde kullanmak daha uygun olur. Kireçlenmeye birebirdir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder