5 Ağustos 2017 Cumartesi

Ayda 10 Kilo Verdiren Zayıflama Kürü Tarifleri - Sağlıklı Zayıflama Kürleri

Zayıflama kürlerinin uygulanması, diyet listelerine göre daha kolay ve keyifli olmaktadır. Ancak bu kürler de uygulanırken gün içerisinde yenilen besinlere ve alınan kalorilere dikkat etmek gerekmektedir. Özellikle kadınların yaz ayı başlamadan birkaç ay önce araştırdıkları konulardan biri de zayıflama kürleri ya da diyet listeleri olmaktadır.

Kişilerin gün içerisinde ki aldıkları kalori miktarları eğer verdikleri kalori miktarından fazla ise kilo verimi değil, kilo alımı gerçekleşmektedir. Bu sebepten dolayı, gün içerisinde mutlaka kişilerin en az 200 ile 400 kalori arasında daha az kalori almaları gerekmektedir. Bu şekilde kişiler kilo vermeye başlamaktadır. İbrahim Saraçoğlu zayıflama kürleri konusunda farklı ve etkili pek çok zayıflama kürü tarifi önermekte ve izleyicilerine bu şekilde kilo verirken kolaylıklar sağlamaktadırlar.

Kişiler, diyet yapmanın ya da spora gitmenin zor olduğunu düşünseler de bu belirli bir yeme alışkanlığına sahip olmalarından kaynaklanmaktadır. Aslında diyet yapmak yerine sağlıklı beslenme olarak yaklaşıldığında insanların daha rahat kilo verdiği gözlemlenmiş olmaktadır. Zayıflama kürleri Ahmet Maranki tarafından da sıkça bahsedilen ve kişilerin düzenli uygulama sonucunda kalıcı kilo verdiklerini bahsetmektedir.

Kişiler kilo vermek istediklerin, uygulamaları gereken diyet listelerinin yanı sıra bir de gün içerisinde spor yapmaları gerekmektedir. Ancak bazı insanlar gün içerisinde çok yoğun çalıştıkları ya da çocuklarına bakmaları gerektiğinden dolayı spor salonlarına vakit ayıramamaktadırlar. Bu gibi durumlarda gün içerisinde yarım saatlik yürüyüşler ya da evde televizyon izlerken yapılacak belirli basit fitness hareketlerini yapmak bile yeterli olmaktadır.

İbrahim Saraçoğlu Zayıflama kürleri için de ayrı bir önem taşımaktadır. Bunun nedeni de, zayıflama kürleri belirlenen diyet listelerinin genel olarak ara öğünlerinde kullanılmakta ve bu sebepten dolayı da kişilerin daha rahat bir şekilde tükettiklerini de dile getirmektedir. İnsanların kilo verememesinin bir nedeni de gün içerisinde kaç öğün tükettikleri ile alakalı olmaktadır. Uzmanların da önerilerine göre, kişiler 3 ana ve 3 ara olmak üzere bir gün içerisinde toplam 6 öğün tüketmesi gerekmektedir. Ancak bu sayede vücut hem düzenli olarak besin depolamaya başlamakta hem de metabolizma daha sağlıklı çalışmaktadır.

Kilo vermek isteyen kişilerin mutlaka sabah kahvaltısı yapmaları gerekmektedir. Metabolizma, sabah yapılan kahvaltı ile birlikte çalışmaya başlamakta ve bu şekilde gün içerisinde yenilen besinleri yakmaktadır. Bu sebepten sabah kahvaltılarının erken saatlerde yapılması daha doğru olmaktadır. Sabah kahvaltılarından önce içilen bir bardak ılık su ise metabolizmanın normale oran ile daha hızlı çalışmasını ve bu sayede yağ yakımının daha hızlı olmasına da yardımcı olmaktadır.

Ahmet Maranki zayıflama kürleri arasında en çok tercih edilen ve uygulayan kişilerin ciddi oranlar da kilo verdikleri görülen zayıflama kürlerinden biri de yoğurt kürü olmaktadır. Yoğurt kürünün bu kadar çok tercih edilmesinin nedeni de yoğurdun; ödem söktürücü, kabızlık giderici ve en önemlisi de yağ yakıcı özelliğe sahip olmasından kaynaklanmaktadır. Yoğurt, diyetisyenlerin en çok önerdikleri ara ve ana öğünler arasında yer almaktadır. Özellikle gece yatmadan önce yenilen bir kâse yoğurt, gece kişiler uyurken bile metabolizmanın çalışmasını sağlamakta ve yağ yakmaktadır.

Hazırlanacak yoğurt kürü için gereken malzemeler;

1 kâse yoğurt
1 çay kaşığı toz zerdeçal
1 çay kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı toz tarçın olmaktadır.
Yoğurdun içerisine belirlenen malzemeler konulmakta ve karıştırılmaktadır. Daha sonrasında gece yatmadan 3-4 saat önce tüketilmesi ve en önemlisi haftada sadece 2 kez yapılması yeterli olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder